Ahad, 31 Mac 2013

PERASMIAN MESYUARAT AGUNG PERSATUAN RENANG AMATUR KEDAH 2013

Program    : Perasmian Mesyuarat Agung Persatuan Renand Amatur Kedah 2013.
Tarikh: 15 Mac 2013.
Masa: 9.00 Malam.
Tempat: Dewan Hotel Seri Malaysia, Alor Setar.
Catatan        : YB Cikgu Johari berucap merasmikan mesyuarat agung persatuan tersebut serta menyampaikan anugerahkan khas kepada peserta persatuan itu yang menyertai SUKMA yang diadakan di negeri Pahang pada temasya yang lalu, Beliau yang mewakili YB Dato`Dr.Hj Hamdan Mohd Khalib juga mengambil kesempatan merakamkan penghargaan daripada pihak kerajaan negeri Kedah kepada persatuan itu.Turut hadir semasa majlis perasmian ini ialah Hj Fakaruddin Abdullah ( Presiden Persatuan Renang Amatur Kedah ), En.Azemi Abdun ( Penolong Pegawai Sukan MSNK ) dan wakil daripada pejabat belia Alor Setar.

PERSATUAN RENANG AMATUR KEDAH 2013

YB Cikgu Johari bersama Hj Fakaruddin Abdullah ( Dua Kiri ), En.Azemi Abdun ( Kiri ) dan wakli pejabat Belia Alor Setar ( Kanan ) semasa majlis perasmian mesyuarat agung Persatuan Renang Amatur Kedah 2013.

Sebahagian daripada ahli Persatuan Renang Amatur Kedah yang menghadiri mesyaurat agung sessi 2013.

YB Cikgu Johari berucap merasmikan Mesyuarat Agung Renang Amatur Kedah 2013.
YB Cikgu Johari menyampaikan saguhati kepada peserta renang yang cemerlang pada temasya SUKMA di Pahang.Hj Fakaruddin Abdullah menyampaikan cederahati kepada wakil pejabat belia Alor Setar.

Hj Fakaruddin Abdullah menyampaikan cederahati kepada YB Cikgu Johari selepas majlis perasmian mesyuarat agung persatuan itu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan