Ahad, 31 Mac 2013

ADUN KUPANG RAI PELAJAR PASTI

Program    : Majlis Ramah Mesra Bersama waris & Pelajar PASTI Kg.Kepala Titi Sedim.
Tarikh: 17 Mac 2013.
Masa: 3.00 Petang.
Tempat: PASTI Kg.Kepala Titi Sedim, DUN Kupang.
Catatan        :YB Cikgu Johari meluangkan masa menghadir majlis ramah mesra bersama waris serta pelajar PASTI Kg.Kepala Titi Sedim, Beliau juga turut menyerahkan wang saku kepada pelajar-pelajar tersebut sebagai sokongan kerana memilih pendidikan pra sekolah yang berteraskan islam, Turut hadir pada majlis ini ialah En.Jamsari Ahmad ( MKK Kg.Kepala Titi Sedim ) serta Jawatankuasa UPU Badang.

RAMAH MESRA BERSAMA WARIS & PELAJAR PASTI KG.KEPALA TITI SEDIM

YB Cikgu Johari menyampaikan wang saku kepada pelajar PASTI sambil diperhatikan En Jamsari Ahmad ( Kanan ).

YB Cikgu Johari dibawa melawat pelajar PASTI ketika sedang berada bersama ibu masing-masing.

lbu yang sentiasa memberikan semangat dan dorongan kepada anak-anak untuk menerima ilmu di PASTI ini.


YB Cikgu Johari sedang mencatat suatu bingkisan pada buku pelawat PASTI Kg.Kepala Titi Sedim.

1 ulasan:

 1. Halo semuanya, saya Rika Nadia, saat ini tinggal orang Indonesia dan saya warga negara, saya tinggal di JL. Baru II Gg. Jaman Keb. Lama Utara RT.004 RW.002 No. 26. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberikan saran nyata kepada semua warga negara Indonesia yang mencari pinjaman online untuk berhati-hati karena internet penuh dengan penipuan, kadang-kadang saya benar-benar membutuhkan pinjaman , karena keuangan saya buruk. statusnya tidak begitu baik dan saya sangat ingin mendapatkan pinjaman, jadi saya jatuh ke tangan pemberi pinjaman palsu, dari Nigeria dan Singapura dan Ghana. Saya hampir mati, sampai seorang teman saya bernama EWITA YUDA (ewitayuda1@gmail.com) memberi tahu saya tentang pemberi pinjaman yang sangat andal bernama Ny. ESTHER PATRICK Manajer cabang dari Access loan Firm, Dia adalah pemberi pinjaman global; yang saya hubungi dan dia meminjamkan saya pinjaman Rp600.000.000 dalam waktu kurang dari 12 jam dengan tingkat bunga 2% dan itu mengubah kehidupan seluruh keluarga saya.

  Saya menerima pinjaman saya di rekening bank saya setelah Nyonya. LADY ESTHER telah mentransfer pinjaman kepada saya, ketika saya memeriksa saldo rekening bank saya dan menemukan bahwa jumlah Rp600.000.000 yang saya terapkan telah dikreditkan ke rekening bank saya. dan saya punya buktinya dengan saya, karena saya masih terkejut, emailnya adalah (ESTHERPATRICK83@GMAIL.COM)

  Jadi untuk pekerjaan yang baik, LADY ESTHER telah melakukannya dalam hidup saya dan keluarga saya, saya memutuskan untuk memberi tahu dan membagikan kesaksian saya tentang LADY ESTHER, sehingga orang-orang dari negara saya dan kota saya dapat memperoleh pinjaman dengan mudah tanpa stres. Jadi, jika Anda memerlukan pinjaman, hubungi LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) silakan hubungi LADY ESTHER Dia tidak tahu bahwa saya melakukan ini tetapi saya sangat senang sekarang dan saya memutuskan untuk memberi tahu orang lain tentang dia, Dia menawarkan semua jenis pinjaman baik untuk perorangan maupun perusahaan dan juga saya ingin Tuhan memberkati dia lebih banyak,

  Anda juga dapat menghubungi saya di email saya: (rikanadia6@gmail.com). Sekarang, saya adalah pemilik bangga seorang wanita bisnis yang baik dan besar di kota saya, Semoga Tuhan Yang Mahakuasa terus memberkati LADY ESTHER atas pekerjaannya yang baik dalam hidup dan keluarga saya.
  Tolong lakukan dengan baik untuk meminta saya untuk rincian lebih lanjut tentang Ibu dan saya akan menginstruksikan, dan ada bukti pinjaman, hubungi LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) Terima kasih semua

  BalasPadam